Termékeink

Hírek

Csatlakoztunk a Köszönjük neked! kampányhoz 2016. november 25.

A Kaposplast Műanyagipari Kft. boldogan csatlakozott a HRC Group által indított Köszönjük neked! kampányhoz, mivel elkötelezetten hisszük, hogy a fizikai munkát végző munkatársaink erőfeszítései nélkül Társaságunk nem lehetne ilyen sikeres, így szeretnénk ezzel a részvétellel is köszönetet mondani munkájukért.

A www.koszonjukneked.hu  weboldalon bővebben lehet a kezdeményezésről olvasni, de a lényeget kiragadva szeretnénk ezt Mi is megosztani:

„A Köszönjük Neked! fotókampányunkkal a fizikai munka megbecsüléséért szeretnénk kiállni. Célunk, hogy kicsit átformáljuk a köztudatban a fizikai munkát végzők megítélését, hiszen a munkájuk nélkül a kényelmes mindennapjaink egyszerűen nem léteznének. Fotókampányunkkal arra hívjuk fel a figyelmet, hogy minden fizikai munkát végző dolgozó megkönnyíti az életünket a munkájával, egy-egy kicsi mozzanattal, parányi alkatrész legyártásával egy nagy egészhez járul hozzá. Gondoljunk csak bele, milyen apró dolog egy csavar, de ha nem kerül a megfelelő helyre egy autóban, az ugyan el nem indul.”

vissza a hírekhez